· 

Volg je Droom

Al enige tijd lopen we binnen het bestuur van BVE-Dienstverlening te discuseieren of we niet langzaam zijn afgedwaald van onze Droom. Eigenlijk is dat een succes als de vraag groot is maar, ons doel en ambitie ligt nog altijd op festivals en evenementen dat is waar we goed in zijn. Afgelopen periode hebben we dan ook besloten om de horecaportier werkzaamheden over te dragen aan spock security Veendam. Hiermee is een behoorlijke last van de schouders gevallen van onze management en leidinggevenden. Ook het feit dat we starten met het geven van opleidingen werkt zeker mee om deze beslissing door te zetten. Afgelopen week is tevens besloten dat we een blog gaan bijhouden waar ik nu dus mee ben begonnen bij deze. Hopelijk komt er input en is deze nieuwe stap een succes. 

 

Klaas Timmenga

Manager BVE-Dienstverlening