· 

Zomaar een vrijdag avond.

De Nieuwe trend indrenken verplaatst langzaam naar het openbaar drinken achter het café of disco gebouw. Deze dames hadden het wel heel gezellig met hun bluetoothluidspreker en fles wijn urenlang op straat zitten dansen en mensen ontmoeten.
fles wijn in de tas en blutooth bij vriendin onder de arm.

De Nieuwe trend indrinken verplaatst langzaam naar het openbaar drinken achter het café of disco gebouw. Deze dames hadden het wel heel gezellig met hun bluetoothluidspreker en fles wijn urenlang op straat zitten dansen en mensen ontmoeten.    Vervolgens als je naar de auto loopt zie je een stelletje die naar hun appartement willen maar de dame zo dronken is dat ze eigenlijk geen stap meer kan zetten op de trap. Haar vriend is nog zo behulpzaam en neemt haar een stuk op de rug,  Waarop ik bij mezelf denk is dit nu nog leuk. Of is dat drank en ballonnetjes happen echt een sluipmoordenaar van de toekomst.