· 

service medewerkers / steward op evenementen

Veel grotere bedrijven en een aantal kleinere tevens ook al, maken gebruik van service medewerkers. Dit weer tot grote ergernis van de bedrijven die het niet aanbieden en zeggen dat het niet zou moeten mogen. In deze blog geef ik mijn eenvoudige visie. Een servicemedewerker mag nooit de vervanger zijn van een plaats waar een beveiliger hoorde te staan. Taken die de organisatie met vrijwilligers zou kunnen doen moeten volgens mij best door service medewerkers kunnen worden ingevuld. Dat neemt echter niet weg dat beveiligers niet door de service medewerkers mogen worden vervangen. Een voorbeeld hiervan is het bandjes omdoen bij de ingang van een evenement als ik jou als beveiliger er neerzet loop je vast al snel te piepen heb ik hiervoor mijn opleiding gedaan. Dus eigenlijk doe je het in de ogen van de beveiligers nooit goed. Want zelf willen ze alle werk in eigen handen houden, Maar tegelijkertijd ben jij te goed om bandjes om de polsen te doen van bezoekers. Maar deze beveiliger kan tegelijkertijd wel achter de servicemedewerker staan en het publiek steekproefgewijs controleren o.i.d. wat anders niet was gebeurd dus vergroot je de veiligheid. 

 

Wat vindt jij hiervan ??

 

Nog ff over mijn vorige blog.

Veel privè berichten en telefoontjes en zelfs voorstellen mogen ontvangen zowel positief als negatief, Gelukkig heel veel mensen die me aanmoedigen om door te gaan met deze visie openbaar te maken en dit gewoon met de wereld te delen. Een veel gehoorde opmerking van eigenlijk alle partijen is jij durft te zeggen wat velen denken. Maar niemand reageert gewoon bam op social media. de blog over inhuur is meer dan 700 keer gelezen waarvoor dank. 

 

Groetjes Klaas 

BVE-Dienstverlening