Tijdelijke camera bewaking

Camerabewaking is steeds vaker de oplossing voor een evenement, maar ook omdat het bevorderlijk is voor de veiligheid.

Er is steeds meer vraag naar tijdelijk camera beveiligen op evenementen, bouwplaatsen, Camera’s zijn een middel om een goed en duidelijk bewijslast te verkrijgen en hebben een preventieve werking.

voor evenementen zoals festivals, marathons, markten, beurzen is dit tevens de perfecte oplossing om te analyseren hoeveel bezoekers er uiteindelijk geweest zijn.

 

nachtbewaking

De camerabewaking  is van een hoge kwaliteit en heeft uitgebreide en geavanceerde mogelijkheden zoals:

Dome –camera's ( inzoomen)

Nachtcamera's

Wide view camera's met foto snaps.

De beelden worden opgenomen maar kunnen ook live bekeken door middel van (streaming) worden op een computer, smartphone. onze beveiligers worden daarna aangestuurd om z.s.m. op locatie te gaan kijken.

crowd control

crowd control gaat over grote publiek stromen tijdens het evenement. De beveiliging wil het ongewenst groepsgedrag beperken dit kan ondersteund worden door het opstellen van camera’s. De beelden worden vanuit een communicatiepost live bekeken, zodat tijdig ingesprongen kan worden. Ook in geval van calamiteiten op het gebied van EHBO kan dit tijdig worden aangestuurd.

parkeer toezicht

Het parkeerbeheer wordt verzorgd door representatieve medewerkers die zijn voorzien van professionele werkkleding, een verzorgde uitstraling, en een positieve mentaliteit. Maar wie wil zijn auto nu leeggeroofd aantreffen bij terugkomst. daarvoor bieden wij dus de mobiele camera oplossing. Deze kan bekeken worden vanuit de communicatiepost. En eventueel kan er beveiliging aangestuurd worden waar nodig.