Certificaat B


Algemene informatie over de cursus

De opleiding certificaat Beveiliging B leer je alle vakkennis om beveiliger te worden. Start met deze theoretische opleiding en behaal het certificaat. Als je besluit om door te gaan leren tot beveiliger mbo 2 krijg je vrijstelling voor de beroepsgerichte vakken als je het SVPB - certificaat B bezit.

Inhoud van de opleiding

Beschik je over een scherpe blik, communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling? En wil jij graag in de beveiliging werken? Start dan met de vakopleiding Certificaat Beveiliging B en behaal in korte tijd het erkende branchecertificaat. Tijdens deze opleiding leer je alle theoretische vakkennis die je als beveiliger nodig hebt en zet je de eerste stap om bij een beveiligingsorganisatie aan de slag te gaan!


Financieel 

Certificaat B is klassikaal en deels in de online leeromgeving. De boeken en lessen bieden we aan voor € 359 excl. 21 % btw en kan ook in termijnen worden betaald. Let op de examens voor Certificaat B vraagt u zelf aan bij het svpb de actuele prijzen staan op hun site onderstaand.