Event security officer


Algemene informatie over de opleiding

Wil jij werken als beveiliger tijdens evenementen zoals concerten en feesten? Dan is de opleiding Event Security Officer echt iets voor jou!

Inhoud van de opleiding

De opleiding is zeer praktijkgericht en actueel. Je doet allereerst de basiskennis op met betrekking tot de beveiliging van evenementen. Ook de geldende wet- en regelgeving en de organisatorische structuur worden uitgebreid behandeld.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de event security officer. Hoe handel je bijvoorbeeld bij dronkenschap, samenscholingen, geweldpleging of agressief gedrag? Waar let je op bij surveilleren en wanneer mag je fouilleren? Ook zaken als crowd control, ontruimingsprocedures en brandpreventie komen aan bod.

Examens 

Je wordt klaargestoomd voor het officiële certificaat evenementen beveiliger van het SVPB dat bestaat uit 2 theoretische onderdelen en één praktijkdeel.

Financieel 

De kosten van de opleiding bedragen € 395,- exclusief aanschaf boeken (ca. € 75,-) en de kosten voor de screening (ca. € 95,-).

Onze voordelen 

* Altijd de nieuwste theorieboeken 

* E-learningportaal

* Klassikaal theorie 1 keer per week incl. Koffie

* Eerste poging voor alle drie de examens inbegrepen 

* Screening +stagepas aanvraag 

* Praktijk examen 

* Praktijkbegeleiding gedurende stage

Betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheden. Na Het behalen van de theorie wordt er een stagepas voor je aangevraagd als je bij ons intern de stage wilt gaan doen uiteraard. En dan ga je de praktijk in en zal de gecertificeerde praktijkbeoordelaar zijn advies uitbrengen over jou inzet aan de examencommissie. Alle gemaakte stage uren worden vergoed als loon.