Voordelen van drone beveiliging.

 

Het gebruik van drones om een locatie in kaart te brengen, geeft het team de informatie die ze nodig hebben om makkelijker hun medewerkers te plaatsen, zwakke punten te identificeren waar aanhoudende bewaking nuttig zou kunnen zijn en om hun team vertrouwd te maken met evacuatieroutes in geval van een ramp.

 

Door tethering-drones en op accu inzetbare drones te combineren, kan de beveiliging snel en efficiënt op alle situaties reageren. Door tethering-drones te plaatsen om consistente informatie uit belangrijke gebieden te leveren, kan de beveiliging het gebied in vogelvlucht bekijken, waardoor een 360 ° -beeld ontstaat. Inzetbare drones kunnen vervolgens worden gebruikt om mogelijke verstoringen te onderzoeken, en te communiceren naar de grond teams. De reactietijd te verkorten en het personeel veiliger te houden.

 

Het gebruik van drones schrikt indringers af: net zoals het hebben van alarmen of camera's op uw evenement minder een doelwit kunnen maken, is beveiliging met drones meer een afschrikmiddel voor onruststokers daar ze weten dat ze gezien worden.

UAV's kunnen een omtrekroute sneller en gemakkelijker uitvoeren. Een omtrek lopen is tijdrovend en het kan gemakkelijk zijn om ongemerkt naar binnen te glijden. Met onze warmtebeelden kunnen drones indringers gemakkelijker herkennen en zich sneller door de route verplaatsen. Ook kunnen wij met warmtebeeldcamera's water scannen en vermiste personen zoeken.

Door drones te gebruiken, kunnen veiligheidstroepen dichter bij indringers komen zonder hen te waarschuwen. Vooral 's nachts, wanneer koplampen op voertuigen een inkomend team kunnen aangeven, kunnen drones de locatie van een indringer lokaliseren en discreet volgen, waardoor de beveiliging de tijd krijgt om de krachten in te brengen die nodig worden geacht. En zo veiligheid creëren voor medewerkers en bezoekers.

 

Het is zo juist eenvoudiger geworden om de indringers te volgen. En met behulp van onze warmtebeeldtechnologie kunnen drones indringers volgen door dicht struikgewas en obstakels, waardoor uw team de informatie krijgt die nodig is om de persoon veilig te kunnen aanhouden. Met drones is de responstijd veel korter en overzichtelijker. Een drone naar het dak van een gebouw of naar een buitenomtrek sturen kan in een paar minuten worden gedaan, zodat je kunt achterhalen wat er aan de hand is voordat het zich tot een situatie ontwikkelt.

 

BVE-Dienstverlening Drone Piloten zijn Europees gecertificeerd om te mogen vliegen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw beveiliging kunnen upgraden.