Contact


Referenties van onze Facebook


Gerjan Kleefman ( Van Der Valk Zuidbroek )

14-01-2019

 

Afgelopen zaterdag hebben wij een zeer prettige samenwerking gehad in Zuidbroek bij Van der Valk, op uitstekende wijze is de parkeerbegeleiding en de beveiliging vervuld door de enthousiaste medewerkers van BVE-Dienstverlening.


Shell 

13-09-218

Zeer professionele organisatie. Klaas en zijn mensen hebben oog voor detail en weten waar het in de beveiligingswereld om draait. Durven desgewenst ook kritisch naar zaken te kijken wat ons ook weer een stap verder helpt. Onze medewerkers zijn zeer tevreden en voelen zich erg gesteund door de afsluitbegeleiding die BVE op onze vier Shell stations in Winschoten, Scheemda en Delfzijl uitvoert.


Peter Dijkstra

16-01-2019

 

De BVE verkeersregelaars hebben mij geholpen tijdens een begrafenis. Keurig geregeld. Voor herhaling vatbaar. Ben erg tevreden.


Wada Padja

14-09-2018

 

Al 3 jaar staan jullie bij ons voor de deur ,veilig gevoel.

Super samen werking en top bedrijf thanks jongens van BVE -dienstverlening toppers .


Ludi Bahlman

22-10-2018

 

Ondernemersvereniging Musselkanaal organiseert elk jaar de winkelweek en de beveiliging en EHBO wordt verzorgt door BVE-dienstverlening. Al jarenlang maken wij naar volle tevredenheid gebruik van hun diensten. Altijd een fijne samenwerking. Volgend jaar maken wij er zeker weer gebruik van.