Missie & Visie

 

 

Onze missie
Wij ondersteunen als vereniging opdrachtgevers met een kwalitatief en volledig pakket aan diensten op het gebied van veiligheid. Veiligheid is niet zomaar een product, Het is een beleving van je veilig voelen. Met de juiste kennis en kunde aan boord kunnen bezoekers maar ook medewerkers en vrijwilligers veiliger aanwezig zijn. Met de inkomsten die we hieruit genereren bieden we opleidingen aan onze medewerkers.

Onze visie
De schaalvergroting en gigantische vraag onder beveiligingsbedrijven en overheid resulteert in standaard concepten en procedures. Deze concepten en procedures bieden niet voor alle opdrachtgevers de gewenste oplossing. Daarom maken wij bewust de keuze om klein te blijven en maatwerk te leveren als vereniging. We werken dan ook graag met organisaties die deze visie onderschrijven en ook willen samenwerken.

In de komende jaren ligt onze nadruk op flexibiliteit in het totaalconcept, zowel in uren als in diversiteit van taken die we kunnen uitvoeren. Dit resulteert in extra kansen voor medewerkers die bereid zijn een bredere takenpakket serieus in te gaan vullen. 

Ervaring
 We werken al jaren in onze branche naar grote tevredenheid van onze klanten. Deze brede ontwikkeling helpt bij het inzetten van de optimale oplossing voor uw behoefte. Wij zijn de partner die ook durft te zeggen dat uw opdracht niet bij ons past en u beter een andere organisatie kunt benaderen waar we u dan ook graag naar verwijzen.


Eer in ons werk
We zijn vakmensen en leggen eer in ons werk. We zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen in onze dienstverlening en altijd veeleisend over het uitvoeringsniveau dat onze medewerkers leveren. Het echte onderscheidend vermogen zit in de creativiteit en kwaliteit van de uitvoering ervan.

 

Met vriendelijke groeten.

Klaas Timmenga & Willeke Watermulder

Bestuur:

BVE-Dienstverlening

BVE-Security