Beveiliging Is Maatwerk

BVE-Security is van heldere afspraken, één contactpersoon en geen geneuzel. We zijn met veiligheid en service bezig en dat nemen wij serieus. Wij vinden de verplichte opleiding niet afdoende om kwaliteit te kunnen waarborgen en organiseren daarom regelmatig interne trainingen. Maar ook EHBO en BHV zijn onderdeel van onze verplichte opleidingen. Dat zou volgens ons iedere beveiliger standaard moeten hebben. 

 

Onze passie is veiligheid!

Evenementen

BVE-Dienstverlening is in 2010 begonnen als evenementen ondersteunende organisatie, Onze passie is dan ook bij uitstek uw complete partner op festivals te zijn.


Van o.a.

Beveiliging 

Verkeersregelaars 

E.H.B.O. + medische zorg

en Brandwacht.

Alarmopvolging

BVE-Dienstverlening is ook uw surveillance en alarmopvolging partner. Met Shell als hoofdopdrachtgever rijden we dagelijks sluitingen en armopvolging, tevens voldoen we aan de hoogste kwaliteit eisen. Met alle voorzieningen aan boord als aed, ehbo en brandblusser zijn we voorbereid op de meest mogelijke situaties. 

Object.

Objectbeveiliging is een pakket aan diensten om uw bedrijf of organisatie zo veilig en constant mogelijk te laten werken. Wij werken met ervaren beveiligers en kunnen daardoor snel handelen bij onregelmatigheden. Ook hebben onze beveiligers BHV, EHBO en diverse extra trainingen om hun taak zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren.

 

Zoekt u een partner voor de beveiliging van uw object ? Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact op.