Welke diensten leveren we

BVE-Dienstverlening doet bij uitstek wat ze in eigen beheer kunnen uitvoeren. Onze kracht is heldere afspraken één contactpersoon en geen geneuzel. We zijn met veiligheid en service bezig en dat nemen wij serieus. Tevens zijn we de enige vereniging in Nederland die beveiliging doet als idealistisch doel met een eigen Nd justitie erkenning in ons vakgebied. Onze passie is uw veiligheid en dat van uw dierbaren.

Evenement

BVE-Dienstverlening is in 2010 begonnen als evenementen beveiligingsorganisatie, Onze passie is dan ook bij uitstek uw complete veiligheidspartner op festivals te zijn.

Alarmopvolging

BVE-Dienstverlening id ook uw surveillance en alarmopvolging partner. Met Shell als hoofdopdrachtgever rijden we dagelijks sluitingen en voldoen we aan de hoogste kwaliteit eisen. Met alle voorzieningen aan boord als aed, brandblusser en zelfs een brancard zijn we voorbereid op veel situaties. 

Steward

Vrijwilligers zijn steeds moeilijker te vinden of wilt u geen gedoe met de jeugd die zegt " je kent me toch geef me een 18+ bandje " Dan hebben wij de oplossing om stewards in te zetten. Deze getrainde mensen kunnen uw team ondersteunen.