Een naaste verliezen is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis in een ieders leven. Helaas gebeurt het tegenwoordig steeds vaker dat inbrekers het tijdens de uitvaart gemunt hebben op goederen van degene die is overleden of van degene die de uitvaart bijwonen. Dit betreft zowel woonhuizen als bedrijfspanden. 

BVE-Security kan tijdens de uitvaart ervoor zorgen dat uw goederen bewaakt worden, zodat u op een rustige manier de uitvaart kunt bijwonen.

 

Professionele begeleiding

Doordat criminelen tegenwoordig zeer actief zijn op social media en ook de rouwadvertenties scannen, vormen uitvaarten helaas een lucratieve manier om ongestoord toe te slaan. We kunnen er eveneens voor zorgen dat er tevens bij de uitvaart geen ongenode gasten aanwezig zijn. Met moderne apparatuur als ook met manbewaking proberen we zo onopvallend mogelijk onze werkzaamheden respectvol uit te voeren. Tevens kan onze beveiliger de koffie klaarmaken voor u met de familie thuis arriveerd waardoor u niet in een kil maar vooral ook leeg huis thuiskomt.


We werken samen met Peter Dijksta uitvaart